Hör av dig till oss hjälper vi dig!

Håll dig uppdaterad

Telefon

Våra tjänster

Här hittar ni skräddarsydda utbildningar inom fastighetsbranschen. Dessutom hjälper vi till med framtagning av handböcker och material samt erbjuder uthyrning av personal med spetskompetens vid arbetstoppar.

Nöjda kunder med ny kompetens

Några exempel på bolag som fått hjälp med besiktningshandböcker är Poseidon, Bostadsbolaget, Stockholmsstudentbostäder, Finnveds Bostäder, Burlövs Bostäder, Ängelholmshem, HFAB & Mölndals Bostäder m.fl.

Utbildningar

Hos oss på Fastighet Kompetens AB finns en mängd olika utbildningar. För att du enkelt ska få en överskådlig bild och lätt kunna hitta just det du behöver hittar du en sammanställning via knappen nedan.

Erfarenhet

FKAB är ett företag som startade 2021 men med personal med en lång och bred erfarenhet från fastighetsbranschen. Grunden lades redan 1995 och sedan 2010 har det bedrivits utbildning i olika konstellationer för olika utbildningsföretag.

Engagemang

Hur ert behov än ser ut kommer ni mötas av ett stort engagemang och en förståelse för era behov från beställning till leverans. Vår personal och föreläsare har alla ett ben i branschen och en hög förståelse för de krav som ställs i dagens fastighetsförvaltning.

Flexibilitet

FKAB har stor erfarenhet av att skräddarsy olika utbildningar efter företagets behov,  för såväl stora som små företag inom fastighetsbranschen. Med lång erfarenhet, pedagogiska upplägg och med kvalificerade föreläsare och specialister från branschen.