Vår bakgrund

Lär känna Fastighet Kompetens AB

FKABs grundare, Susanne Svensson har lång och bred erfarenhet från Fastighet- och utbildningsbranschen och kommer närmast från BFAB där hon var utbildningsansvarig för Södra Sverige.

Hon började sin bana 1995 på MKB, Rosengård i Malmö. Under sina 15 år på MKB så hann hon jobba på de många av MKB´s bostadsområde i Malmö samt att vara ansvarig för uppbyggandet MKB´s studentbostäder. 

2010 så valde hon att gå vidare inom utbildningssektorn, först på YH- nivå med ansvar för fastighet- & teknikutbildningar på yrkeshögskolan i Eslöv. Därefter har Susanne varit utbildningsansvarig för fastighetsutbildningarna i Södra Sverige för PLUS Utbildning seder-mera Lexicon Fastighet samt BFAB och nu på FKAB. I dessa uppdraget ingick det även att utbilda i avflyttningsbesiktning över hela landet samt att skriva besiktningshandböcker till olika bolag. Susanne har varit flitigt använd som föreläsare över hela Sverige från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Några exempel på bolag som fått hjälp med besiktningshandböcker är Poseidon, Bostadsbolaget, Stockholmsstudentbostäder, Finnveds Bostäder, Burlövs Bostäder, Ängelholmshem, HFAB & Mölndals Bostäder m.fl.

Susanne Svensson

Grundare FKAB

LinkedIn

Utbildningar

Hos oss på Fastighet Kompetens AB finns en mängd olika utbildningar. För att du enkelt ska få en överskådlig bild och lätt kunna hitta just det du behöver hittar du en sammanställning via knappen nedan.

Erfarenhet

FKAB är ett företag som startade 2021 men med personal med en lång och bred erfarenhet från fastighetsbranschen. Grunden lades redan 1995 och sedan 2010 har det bedrivits utbildning i olika konstellationer för olika utbildningsföretag.

Engagemang

Hur ert behov än ser ut kommer ni mötas av ett stort engagemang och en förståelse för era behov från beställning till leverans. Vår personal och föreläsare har alla ett ben i branschen och en hög förståelse för de krav som ställs i dagens fastighetsförvaltning.

Flexibilitet

FKAB har stor erfarenhet av att skräddarsy olika utbildningar efter företagets behov,  för såväl stora som små företag inom fastighetsbranschen. Med lång erfarenhet, pedagogiska upplägg och med kvalificerade föreläsare och specialister från branschen.