Våra tjänster

Utbildningar

Vi erbjuder ett brett utbud av kurser och utbildningar inom fastighetsbranschen. Från förvaltning, hyresjuridik, besiktning, drift & skötsel till ledarskap. Vi erbjuder grund- och fördjupningskurser, erfarenhetsträffar, handledning och utbildningspaket, skräddarsydda för företag.

Företagsanpassad utbildning

FKAB har stor erfarenhet av att skräddarsy olika utbildningar efter företagets behov,  för såväl stora som små företag inom fastighetsbranschen. Med lång erfarenhet, pedagogiska upplägg och med kvalificerade föreläsare och specialister från branschen levererar vi utbildning i toppklass. Vi kan förlägga utbildningen på plats hos er, hos oss – eller i digitala klassrum.

Framtagning av handböcker

Många bostadsbolag saknar idag dokumenterade rutiner och riktlinjer för hur besiktningsarbetet i företaget ska bedrivas. FKAB erbjuder hjälp med att utarbeta dokumenterade besiktningsrutiner som anpassas efter era behov och samlas i en besiktningshandbok.

Konsultuppdrag inom förvaltning samt besiktning mot förfrågan

FKAB  hjälper till när ni har som mest att göra – Har ni behov av semeste/sjukrvikarier i förvaltningen eller behov av  extra personal vid arbetstoppar tex vid månadsskiften & avflyttningsbesiktningar så kontakta oss gärna för mer information.

En lång historia kort

Susanne Svensson, FKABs grundare, har lång och bred erfarenhet från Fastighet- och utbildningsbranschen och kommer närmast från BFAB där hon var utbildningsansvarig för Södra Sverige.

Nöjda kunder med ny kompetens

Några exempel på bolag som fått hjälp med besiktningshandböcker är Poseidon, Bostadsbolaget, Stockholmsstudentbostäder, Finnveds Bostäder, Burlövs Bostäder, Ängelholmshem, HFAB & Mölndals Bostäder m.fl.